138: Skal du lykkes i network Marketing må du måle disse 3 tingene

Dec 15, 2021

 

Jeg hadde nylig en coaching time med Anthony Green som er en av toppene i verden på Network Marketing. Jeg donerte til en veldedighet for premature barn og fikk coaching med en av verdens beste på NM som premie.

Han var sjokkert over at jeg ikke målte de 3 viktigste tingene i businessen. Og jeg må innrømme at jeg har ikke hatt stålkontroll på tallene mine.

Nå - etter en måned med coaching med Anthony har igjen tallene mine snudd til det positive og jeg er superinspirert. Du vet jo det du også: Vi må være konsekvent om vi skal lykkes med Network Marketing. Og skal «sidejobben» bli en fulltidsjobb som man kan leve godt av er det helt nødvendig å jobbe metodisk og målrettet.

Det er enkelt å være konsekvent og målrettet når du måler disse tre tingene.

Vil du ha skjemaet  jeg har laget så kan du laste det ned her:

 

 

Det vil hjelpe deg å gå fremover hver eneste måned.
Lover – bare test det 30 dager og du blir hekta du også.

Til din Network marketing suksess.

 

Hva lærte du?

Takk for du sjekket ut denne episoden av GrunderKanalen! Så - hva lærte du?

Om du fikk verdi ut av denne kan du please dele den på Facebook og sende den til en venn som trenger litt motivasjon og inspirasjon?
Andre kommentarer eller innspill?

Kan du være så snill å ta deg noen sekunder og gi din rating på iTunes og legge inn en kommentar hva du synes om GrunderKanalen?

Betyr mye for meg å få tilbakemelding fra deg – for å gjøre podcasten bedre og kunne nå ut til flere kule folk som deg. Tusen takk!

Og ikke glem å abonnere på iTunes så du får nye episoder inn automatisk – klikk her for å abonnere på GrunderKanalen iTunes

Usikker på hvordan legger inn rating & kommentar i iTunes? Her er "oppskriften"