136: Hvordan gå fra ukjent til ekspert i ditt fagfelt med bruk av media

Dec 15, 2021

 

Jeg er en stor fan av online business og markedsføring på nett. Å bruke sosiale media til å bygge seg som en merkevare er smart, raskt og effektivt.

Selv startet jeg i den andre enden da jeg bygget min business. Med å bruke vanlig media. Altså aviser, nettaviser, blader, fagtidsskrifter og TV.

Vi har en tendens til å tro at alt som er skrevet i media er ”sannheter”. Derfor er det å bruke media genialt for å få fart på businessen. Særlig i starten når du er ukjent.

Men hvordan får man tingene sine i media?

Jeg fikk hjelp av min venninne Selena Soo. Hun er den beskjedne jenta som har bygget en million-dollar bedrift i en alder av bare 30 år.

Hvordan har kun klart det?

Ved bruke media smart.

Og i dag trener hun de aller beste i USA i hvordan man får media dekning enklere og raskere. Hun er bare rå.

 

 

Nå kjører Selena gratis workshop og kurs hvor du kan lære av henne.

Selena lærte meg også hvordan bruke ”Publisitetspyramiden” smart. Jeg startet forsiktig med å skrive artikler til nettaviser som Hegnar Kvinner.

 

 

Og jeg inviterte med Aftenposten til å komme på min første SkapDinDrømmejobb LIVE. WOW tenkte jeg, at Aftenposten vil skrive om meg i økonomiseksjonen er jo bare gull!

Deretter kom magasiner og til sist radio og TV.

 

 

ENGASJEMENT selger alltid. Også i media. Det er nemlig ikke slik at det bare er «negative nyheter» som selger. Vi vil ha mer positivitet og engasjement.

Men du må være tydelig på HVA du hva du er ekspert i – hvorfor folk skal lytte til deg.

Mange av oss tenker at vi ikke har så stor innflytelse – og ”hvem er vel jeg til å være en ekspert”. Det er ikke lov. Du må ”eie” området ditt hvor du kan mer enn de aller fleste.

Og er du tydelig og spesifikk på hva du gjør for hvem – da velger du selv ditt ekspertområde.

Hvordan går du da fra ukjent til eksperten?

Det deler jeg med deg her i podcasten. Min reise.

Og vil du gjøre det samme: bli med på workshopen til Selena. Hun kjører det gratis nå som hun lanserer kurset.

Og kanskje blir vi studentene hennes sammen fra påske?

 

Hva lærte du?

Takk for du sjekket ut denne episoden av GrunderKanalen! Så - hva lærte du?

Om du fikk verdi ut av denne kan du please dele den på Facebook og sende den til en venn som trenger litt motivasjon og inspirasjon?
Andre kommentarer eller innspill?

Kan du være så snill å ta deg noen sekunder og gi din rating på iTunes og legge inn en kommentar hva du synes om GrunderKanalen?

Betyr mye for meg å få tilbakemelding fra deg – for å gjøre podcasten bedre og kunne nå ut til flere kule folk som deg. Tusen takk!

Og ikke glem å abonnere på iTunes så du får nye episoder inn automatisk – klikk her for å abonnere på GrunderKanalen iTunes

Usikker på hvordan legger inn rating & kommentar i iTunes? Her er "oppskriften"