135 : Hvorfor skal du velge en MasterMind

Dec 15, 2021

Jeg er alltid med i en MasterMind gruppe.
Det var det som tok businessen min og meg selv fra å være avhengig av støtte fra NAV til å kunne få hjelpe tusenvis av kunder. Og få oppleve grunder-friheten som følger med når man får grunder-suksess.

Jeg er bare meg. Lille Gry fra Andenes som har 4-5 ting jeg rocker på. Og det er der jeg skal holde fokus. MEN…
Det er så utrolig mye en skal holde styr på i en business og derfor må jeg henge med dem som er gode på det jeg er svak på.

 

 

Skal du ta deg selv og businessen din raskere og smartere til grunder-suksess så er det lurt å henge med andre du kan spørre om hjelp når du står fast. Andre folk som har erfaring fordi de har tatt store og viktige beslutninger for sin egen business før meg. Det er derfor jeg alltid henger med dem som er dyktigere enn meg selv.

Det finnes ingen snarvei til business suksess - men helt ærlig: MasterMind er utvilsomt det som har gjort den store forskjellen for meg. Og når jeg ser på suksessen jentene i min egen MasterMind gruppe har gjort på rekordtid, så vet jeg at dette er en investering som kan hjelpe oss nå grunder-friheten mye raskere –

men dette er ikke for alle.

Så i denne episoden går jeg igjennom ”MasterMind for grundere”:

• Hva er en MasterMind?
• Hvorfor skal du velge en MasterMind?
• Hvem er det for?
• Hvordan vet du om du er klar?
• Hvordan vet du hvilken du skal velge?

Jeg deler også hvilken MasterMind jeg selv har valgt å investere i for å lære av andre - og hva mine beslutningskriterier er.

Avslutningsvis - er DU klar for å joine jentene og meg – så vil du også lære våre kriterier i denne episoden.

Og vurderer du SØKE OM MASTERMIND2018 MED MEG – så send en email til [email protected]

 

Hva lærte du?

Takk for du sjekket ut denne episoden av GrunderKanalen! Så - hva lærte du?

Om du fikk verdi ut av denne kan du please dele den på Facebook og sende den til en venn som trenger litt motivasjon og inspirasjon?
Andre kommentarer eller innspill?

Kan du være så snill å ta deg noen sekunder og gi din rating på iTunes og legge inn en kommentar hva du synes om GrunderKanalen?

Betyr mye for meg å få tilbakemelding fra deg – for å gjøre podcasten bedre og kunne nå ut til flere kule folk som deg. Tusen takk!

Og ikke glem å abonnere på iTunes så du får nye episoder inn automatisk – klikk her for å abonnere på GrunderKanalen iTunes

Usikker på hvordan legger inn rating & kommentar i iTunes? Her er "oppskriften"