133: Henriette Lien - Rollemodell og Yogalærer

Dec 15, 2021

 

Det var fra forsiden av Se og Hør jeg først startet å følge Henriette Lien. Jeg bare elsker denne dama. Hun rett og slett oser av selvtillit og positivitet.

Da jeg for en tid siden fant tilbake til henne igjen på Instagram så ble jeg veldig overrasket. For jeg hadde ikke fått med meg at hun var gått fra TV stjerne til nå å være en rådyktig Yogalærer.

 

 

De siste månedene har hun vært min spirituelle rollemodell. Jeg har tatt yoga hos henne i Oslo og denne dama er hel ved. Du føler det i hennes nærvær. Hun later ikke som og hun bryr seg ikke om hva andre sier.

Bli inspirert av Henriettes syn på prioriteringer og hvordan hun håndterer utfordringer og gjør justeringer i livet.

 

 

Du finner henne rundt omkring i Norge på yogamatta – se nettsidene hennes her for når hun kommer til deg : )

Og trenger du et puff bak er instagram-kontoen  hennes en daglig vekkelse for meg.

Hva lærte du?

Takk for du sjekket ut denne episoden av GrunderKanalen! Så - hva lærte du?

Om du fikk verdi ut av denne kan du please dele den på Facebook og sende den til en venn som trenger litt motivasjon og inspirasjon?
Andre kommentarer eller innspill?

 

Kan du være så snill å ta deg noen sekunder og gi din rating på iTunes og legge inn en kommentar hva du synes om GrunderKanalen?

Betyr mye for meg å få tilbakemelding fra deg – for å gjøre podcasten bedre og kunne nå ut til flere kule folk som deg. Tusen takk!

Og ikke glem å abonnere på iTunes så du får nye episoder inn automatisk – klikk her for å abonnere på GrunderKanalen iTunes

Usikker på hvordan legger inn rating & kommentar i iTunes? Her er "oppskriften"