131 : Slik lager du en markedsplan som selger

Dec 15, 2021

 

For mange som lager onlinekurs, produkter, foredrag, bøker og webinar er det deres geni og deres drøm som legges ned i et fantastisk produkt.

Men for mange så når aldri produktet fram til de som trenger det. De produserer deres beste – men får det ikke ut til kundene. Det vil jeg endre på – ved å lære deg hvordan du skal planlegge markedsføringen din enda bedre enn produkt-innholdet.

”Bedre enn innholdet – er du gærn Gry?”

Jepp – du må lære deg markedsføring enda bedre enn hvordan du lager innholdet ditt. Når du lærer det vil også innholdet bli bedre.

Dette er for å inspirere deg til å planlegge. Slik at du får ut tingene dine til kundene.

Vil du teste ut GrunderU for 10 kr i dag og se hele markedsplanen til Silje og Agnethe?  

 

 

Hva lærte du?

Takk for du sjekket ut denne episoden av GrunderKanalen! Så - hva lærte du?

Om du fikk verdi ut av denne kan du please dele den på Facebook og sende den til en venn som trenger litt motivasjon og inspirasjon?
Andre kommentarer eller innspill?

 

Kan du være så snill å ta deg noen sekunder og gi din rating på iTunes og legge inn en kommentar hva du synes om GrunderKanalen?

Betyr mye for meg å få tilbakemelding fra deg – for å gjøre podcasten bedre og kunne nå ut til flere kule folk som deg. Tusen takk!

Og ikke glem å abonnere på iTunes så du får nye episoder inn automatisk – klikk her for å abonnere på GrunderKanalen iTunes

Usikker på hvordan legger inn rating & kommentar i iTunes? Her er "oppskriften"