125 10 Ting stolte øyeblikk fra 2017

Dec 15, 2021

 

10 stolte 2017 øyeblikk privat og business

Mange av de magiske øyeblikkene er forbundet med stolthet på den ene siden og en vanvittig skamfølelse på den andre siden. Så her får du både i pose og sekk.

Det er ikke for å snakke meg selv hverken opp eller ned.
Målet mitt er å inspirere DEG til å tørre mer i livet og i businessen din.
Og om vi tror det er bare en dans på roser og fanfarer på veien blir man fort skuffet.

Jeg var så naiv og trodde virkelig det skulle bli lettere når businessen hadde kommet over den første kneika. Men slik er det ikke.

Du får suksess i starten og da er det ikke det samme som vil ta deg til neste nivå.
Du vil møte nye utfordringer – du vil lære deg nye ting – du vil få mer kunnskap - og du vil få nye powerfriends som hjelper deg.

Du får nok av utfordringer og du blir bedre og bedre til å håndtere dem.

Så her er mine 10 stolte øyeblikk for 2017 som jeg håper vil inspirere deg til å tørre mer – satse mer – være mer åpen – og dele mer av både opp og nedturene dine. Slik at du igjen inspirerer andre til å tørre mer, leve mer, og til og med: Elske mer.

I en ikke prioritert rekkefølge. Her er det som poppet opp for meg:

1. Mastermind oppstart

For en emosjonelt berg og dalbane. Du blir så nærme at deres utfordringer blir dine. Og så redd for å bli såret. Det er business og ”familie” på en gang – og det går sjeldent bra. Men denne gjengen satte jeg så bra sammen. Er så stolt at jeg nesten sprekker. Resultatene finansielt har vært WOW for noen. For andre har det vært leder-egenskapene som har tatt av. Og det jeg ser for alle: Alle har vokst som ledere.

Samholdet i gjengen mellom er helt unik. Mine venner i NYC tuller med meg og sier jeg har verdensrekord i antall Masterminds jeg har deltatt i. Jeg vet det ikke finnes maken til denne. Jeg vet jeg gir mer verdi enn noen annen Mastermind – og jeg vet det er verdt investeringen. Det viser også resultatene deres. Og ikke minst, at 5 av 7 investerte i nok et år. De to som gikk ut kommer tilbake senere og vil være i livet mitt som gode venner og samarbeidspartnere.

Jeg var usikker på om jeg skulle satse på Mastermind som en del av businessen og var nervøs da jeg startet opp igjen. Jeg elsker å være så nær hvor jeg kan virkelig hjelpe – men i 2012 ble det en supersmell. For 2013 var Mastermind gjengen en drøm – men jeg ble for sliten. Nå er jeg mer moden. Og glad for alle 48 årene. Er enda mer åpen om feilene jeg gjør – og enda mer tydelig til gjengen om HVA som det kreves for å lykkes. Familien min – elsker dere høyere enn himmelen: Marielle, Astrid, Silje, Marianne, Line, Kristin, Monica, Karianne, Anniken, Trine, Helene og snart baby Lykke. Øyeblikket hvor hjertet mitt fyltes opp var på Theatercafeen. Venner – latter. Og dette er jobben min.

2. En annerledes familie

Stolt mamma til to herlige unger. Jeg har gjennomført ferietid med Helena et par år nå, og vi blir nærmere og nærmere. Selv om jeg synes det er supertøft å være mamma. Den mest tøffe rollen jeg har. Fra å elske de så høyt at hjertet nesten sprekker til å ha øyeblikk av skam for at jeg ikke liker mine egne unger...... Hvor fan er den instruksjonsboka?????

Vi feirer ferier i lag alle sammen. Sønnen er med selv om han er snart 22 år – det er jeg vanvittig takknemlig for. Hvorfor skamfølelse. Dette er området hvor jeg får høre mest at jeg suger – og jeg er veldig åpen på det på Facebook Live sendingene: jeg ville neppe hatt sex om jeg hadde vist hva den natta i Køben fikk av konsekvenser ….

Jeg planla ikke en lykkelig familie. Jeg trodde alltid jeg ville ha det. I stedet skapte jeg det som mitt fengsel. Jeg trodde jeg måtte gjør det som alle andre gjorde. Det passer ikke meg. Vi føler oss ikke ”normal” men til og med ungene har funnet ut at normal faktisk ikke eksisterer. Det er bare noe vi lager i hodet vårt. Så jeg er stolt over at vi har laget oss vår løsning.

Den er ikke perfekt – men den er vår. Og vi gjør vårt ytterste for at alle 4 raringer skal fungere sammen og har det fint sammen når vi er sammen. Jeg er stolt at vi kommuniserer om det og løser utfordringen som de kommer. Vi vet de kommer og vi løser det meste. Øyeblikket var i går: Roping, sinne, gråt og kaos – samt en indre ro at jeg vet det roer seg. Mye emosjonell energi – så tar hjertet over.

3. CellRESET og endelig stolt av kroppen min.

I januar gikk jeg på en helsekur som heter CellRESET det ble også starten på Network Marketing eventyret. Jeg gikk ned 5 kilo og var i mitt livs form. Da jeg gikk på stranden i februar var jeg så stolt i bikini som en 47 åring kunne være. Jeg var endelig på lag med kroppen min. Jeg spiste sunt, fikk i meg det jeg trengte, holdt meg unna potetgull, vin, sjokolade og overspising. Jeg følte meg hel og lykkelig. Og ja – jeg følte meg som MEG.

Til jeg ikke gjorde det lengre. Da jeg startet flytteprosessen til NYC i september gikk jeg på en smell og da gjorde jeg det jeg bruker å gjøre …. tyr til overspising. Jeg kaster ikke opp lengre .... men jeg spiser når jeg er lei meg. Det ble mye emosjonelt stress, mobbing (som jeg skal dele) og jeg gikk til mat for å føle meg hel. Det tok meg 2 måneder før jeg oppdaget det. At jeg har kjørt meg selv på ræva igjen.

Så nå bruker jeg desember og januar som en detox. Og jobber for at 2018 skal være mitt Helseår. Jeg gleder meg også til å hjelpe mange andre med det samme. Vi skal igjen jobbe med hodet, med ernæring, med trening og vi skal holde hele året. Dette skal bli året vi setter helsen først. Sammen. Klikk under om du vil vite mer.

 

 

4. Ukentlig podcast

Finansielt var 2017 året hvor vi hadde supervekst. Jeg tror mye av den æren må gis til GrunderKanalen og det at vi ukentlig gir verdi igjennom podcasten. Jeg tror på hele mitt hjerte at man gir først og så får man betaling. 125 podcaster! Jeg trodde ikke engang jeg hadde så mye på hjertet. Noen ganger er de tøffe – som denne. Jeg sitter og sipper etter en krangel med kjæresten og vet også at jeg må prestere. Ferie i morgen og den må inn. Jeg hadde ikke gjort det om det ikke var fordi jeg hadde lovet meg selv at dette skal jeg gjøre.

I 2018 blir det flere intervjuer igjen og jeg blir å planlegge bedre...... Stolt øyeblikk akkurat nå, her jeg lager årets siste podcast. I did it. Enda et år, ukentlig. Det føles godt når jeg hører fra deg, at du er her, at du lytter og at du får energi og inspirasjon til å gjøre ting bittelitt annerledes – det er jo det som skal til for å få bedre resultater.

5. Oppsigelse av team

Jeg valgte en ny løsning. Jeg må ha en jobb jeg elsker. Etter 10 måneder med teammøter, admin og utfordringen med ”å måtte være sprudlegry 24/7” for teamet, sa jeg STOPP. Jeg ville ikke mer. Jeg ville lage en business på mine premisser. Jeg hadde samtaler med coachen min som fortalte meg – ”skal du ha vekst og nå ut til millioner og ha innflytelse - så må du ha et team”. Been there, done that. Jeg må gjøre det på min måte. Det er ikke meg.

Jeg jobber for full frihet. Jeg elsker friheten min. Kan jeg ombestemme meg? Klart. Men med Network Marketing som min nye bi-jobb og med et selvstendig team tror jeg at jeg har funnet løsningen jeg digger for 2018. Jeg elsker å jobbe sammen med Stjernelaget. Vi har mye spennende på gang.

6. Facebook LIVE

1.2 millioner views og 871 000 minutter sett – Facebook LIVE har gjort at jeg har kommet nærmere kundene mine. Fått en helt annen Connection med folk og så lærer jeg noe nytt hver dag om mine drømmekunder. Det å få dele viktige ting og bli lyttet til – som en venn og business partner, har vært utrolig givende.

Den mest magiske sendingen var en av årets første. Jeg mistet kontroll over følelsene og gikk på en smell LIVE. Det lærte meg noe så enkelt som at folk vil ha mer av det som er ekte og ikke-perfekt - og mindre av suksess-historiene dine. Det er også derfor jeg tørr å dele både oppturer og nedturer. Du blir ikke lyttet til som en business Coach (eller du bør ikke lytte til en) om du ikke kan vise til konkrete resultater. MEN - det er ikke resultatene som gjør at man Connecter. Det er hvordan man håndterer utfordringene og vokser på dem som inspirerer oss, ikke sant?

7. When they go low – we go high

I høst ble jeg utsatt for hva jeg kaller en real ”svertekampanje”. Jeg er allergisk mot drama og kjerringer (AKA: Folk som smiler til deg og baktaler som fan så fort de snur ryggen til deg). Min erfaring er at det er ofte misunnelse og redsler som ligger bak når slikt skjer. Det var et magisk øyeblikk i 2017 da jeg bestemte meg for å ta tak i saken fremfor å late som intet. Jeg ville ha gjemt meg før og håpet det skulle gå over. Nå tok jeg det opp. Ble det styr? Oh yes – men jeg vet at jeg blir å bekjempe mobbing hver gang jeg ser det. Også mellom store jenter.

Voksne kjerringer som er i mot mobbing på Facebook, og som deretter snur seg og kaster dritt om kollegaer er like farlige som unger som mobber. Ja - det vil alltid være folk som ikke liker deg og vil gjøre sitt ytterste for å dra deg ned i søla – men det er en grense for hva en skal tåle. Man må si i fra at nok er nok. Så er læringen min at man kan IKKE endre andre. Man må fokusere på å gjøre sin del av jobben. Og det er å gjøre det motsatte. Være inkluderende – ta med folk på suksessreisen, dele gode strategier, dele nettverk, være en powerfriend. Være en som hjelper andre til suksess – for æresord: Det er suksess nok til alle.

8. Stjernelaget

Jeg har blitt enda bedre kjent med Marielle og Trine, og har fått helt nye venner i Kristin, Siv, Lull-Tove, Karina, Agnethe - og nå enda flere jenter på Stjernelaget. I 2017 gikk jeg inn i Network Marketing selv om mange mente det var useriøst og risikabelt for meg. Jeg fulgte en stemme inni meg og hoppet i det. Det har vært min beste og mest lærerike hobby i år.

Stjernelaget er teamet vårt på Network Marketing og vi heier på hverandre, løfter og lærer av hverandre. Det har vært en berikelse, og jeg er utrolig takknemlig for å få lov henge med disse jentene. Øyeblikket: Da Siv og Marielle laget julemiddag på kjøkkenet mitt i Drøbak fyltes hjertet mitt opp rett og slett. Mer av slike vennemiddager og øyeblikk.

9. GrunderU og SkapDinDrømmejobb – hjelpe 1000 grundere skape millionbedrifter med mening

Året fikk en trang start. Med nedbemanning og kursendring var jeg jammen ikke sikker på hvordan det ville gå finansielt. Så det ble en hektisk høst - og 70% av omsetningen kom i andre halvår.

Drømmen min er å hjelpe 1000 grundere skape millionbedrifter med mening. For når vi skaper oss sukess-bedrifter, også finansielt, så vil vi ha mer overskudd og energi til å gjøre en forskjell for andre. Blakke grundere gjør en mindre forskjell enn grundere som har frihet. Sånn er det bare.

Så da vi fikk flere hundre nye grundere som ville lære seg salg og markedsføring i høst på kurs følte jeg endelig at jeg var på plass igjen. Det til tross for at livet kom i veien. Familie utfordringer, flytting, sykdom og …. you know. Henrik og jeg sto på – og gjorde denne høsten til wow. Både for kundene våre og bedriften. Jeg er stolt av gjengen vår som jobber på – og som jeg vet har enda mer å by på i 2018. Og stolt av oss som leverte - også når vi ikke følte for det.

10. Verdens beste gründernettverk

I år hadde vi to fulle Event-eventyr i Oslo med fokus på å bygge det beste gründernettverket i verden. For en gjeng! 2 mars er vi i Oslo igjen. Markedsføring og powerfriends – fest og morro. Det blir en dag som tar av.

Dette er det jeg jobber for: Å hjelpe grundere som vil noe mer – som tørr, som vil endre verden, som vil ha frihet og som investerer i seg selv – så de kan lykkes og få hjelpe andre. Drømmejobben!

2017 har vært et år som har hatt hovedfokus på jobb. Når jeg evaluerer og skal justere for 2018 ser jeg det har vært for mye jobb og for lite gøy. Det endrer jeg på i dag. Mexico i juleferien, Mexico med MasterMind gjengen i januar. Maldivene i mars - og så blir jeg hele mars i Frankrike.

Fokus på helse og gøy er på topp i 2018. Jeg skal fremdeles ha drømmejobben, men den skal ikke ha helgene. Da skal jeg lære å lage mat slik at jeg kan ha 10 venninnehelger hvor jeg også lager mat. De to første er allerede planlagt i januar og februar. Så det er med masse inspirasjon, glede og forventninger jeg går inn i 2018.

Jeg vil takke deg her på bloggen for at du følger med: Tusen takk for du er her – for at du engasjerer deg og fordi DU er du.

La oss sammen gjøre 2018 til det aller beste året. På alle mulig måter. Stor klem gry

Hva lærte du?

Takk for du sjekket ut denne episoden av GrunderKanalen! Så - hva lærte du?

Om du fikk verdi ut av denne kan du please dele den på Facebook og sende den til en venn som trenger litt motivasjon og inspirasjon?
Andre kommentarer eller innspill?

 

Kan du være så snill å ta deg noen sekunder og gi din rating på iTunes og legge inn en kommentar hva du synes om GrunderKanalen?

Betyr mye for meg å få tilbakemelding fra deg – for å gjøre podcasten bedre og kunne nå ut til flere kule folk som deg. Tusen takk!

Og ikke glem å abonnere på iTunes så du får nye episoder inn automatisk – klikk her for å abonnere på GrunderKanalen iTunes

Usikker på hvordan legger inn rating & kommentar i iTunes? Her er "oppskriften"