124 En smart deltidsjobb

Dec 15, 2021

 

Når du brenner for noe – enten det er helse, skjønnhet, finansiell frihet - eller noe helt annet...

Så gir denne jobben mening.

Er Network Markering en god karrierevei?

Ja så absolutt. Med "riktige" ambisjoner.

For jeg anbefaler IKKE å hoppe i det på full tid meg en gang uten erfaringer.
Dette er som med alle yrker eller for oss gründere – det tar tid å knekke koden.
Du skal ha kunnskap og du må utvikle noen egenskaper.

Men ønsker du å ha gründer-frihet eller en ekstrainntekt så er det ingen business som er så smart som denne.

Fordi - du: 

  • Har nesten ingen oppstartskostnader eller driftskostnader
  • Har ekstremt lav risiko
  • Trenger ingen utdannelse - og
  • Du kan starte opp i dag

Og som med alt, i starten må du jobbe mye for lite betaling. Sånn er det å være gründer. Du får høste senere etter innsatsen du legger inn.

Derfor er det smart å ha det som en deltidsjobb i starten – så du kan utvikle deg og samtidig ha en inntekt du lever av.

Noen elsker denne bransjen fordi du kan ha det som en deltidsjobb.
Kanskje spare litt ekstra til ferier (eller få ferier inkludert som premie fra selskapet), få betalt bil-ordning og mer pensjon – eller rett og slett mer frihet på det økonomiske.

Men det kommer ikke av seg selv.

 

 

Her er 10 grunner til at jeg elsker Network markering som en deltidsjobb:

1. Tid til kunnskapsbygging – som med alt: Du må øve deg. Det å selge varer eller business-muligheten til andre er en kunst du må øve deg på. Alt salg tar også tid – for du får godt betalt når du har lært håndverket. Men jeg lover deg det tar lengre tid enn du tror.

2. Økonomisk trygghet – med en deltidsjobb i Network Markering har du fremdeles tryggheten fra din faste jobb. De fleste har begge jobbene og går aldri fullt inn i NM. De har det som en hyggelig bi-jobb og hobby som gir mye ekstra gøy og frihet.

3. Jobb – deltidsjobb – unger og venner – holde balansen. MEN - er det virkelig mulig? Blir man ikke fort utbrent? Du må være bevisst - og om du elsker produktene og jobber smart så trenger det ikke være den store belastningen. Som med alt annet: Du får tilbake fra det du investerer. Vil du ha høy inntjening må du jobbe hardt. For meg har det vært en investering og jeg har kuttet ut noe gøy-ting på kort sikt for å prioritere inn deltidsjobben. For det gir meg MYE gøy langsiktig.

4. Tempo bestemmer DU – det er ingen som presser på deg og forlanger noe som helst av deg. Du kan bestemme fullt ut hva du vil fokusere på og hvor mye investere.

5. Du lærer deg å selge – er du ung eller gammel – det spiller ingen rolle. Salg er en egenskap alle har brukt for. I Network Markering bransjen lærer du å selge - og knekker du koden her får du en god porsjon selvutvikling med på kjøpet.

6. Du utvikler lederegenskaper – for å lykkes i bransjen må du lære ANDRE også å bli gode. Det er hele business modellen: Du får flere andre til å gjøre det du gjør. For å klare det må du utvikle lederegenskapene dine. Dette har vært min største utfordring og den mest lærerike i prosessen. Du kan ikke annet enn å nyte når du er i vekst. Eller - det vil si: Nyte det i ettertid : )

7. Du utvikler dine "pengehåndteringsferdigheter" – jeg hadde aldri trodd jeg skulle si det noen gang.... men du kan ikke ha en bi-jobb som er et pengesluk hvor du for eksempel bygger opp et lager av varer. Du må lære deg å omsette varer om det er det du skal selge. Ellers blir bi-jobben din en dyr hobby. Så mitt aller første møte med kjøkkenutstyr i Network Marketing bransjen var først en dyr hobby. Men da jeg fikk fart på salget – så ble det gøy. Så her må man lære seg å håndtere penger inn og penger ut ;)

8. Jobb med mening – tar du en bi-jobb i et Network Marketing firma får du hjelpe dine drømmekunder. Jeg tror iallfall ikke på å selge bare for pengebokas skyld. Det går sjeldent på nett i hvert fall å bare selge noe for å få gevinst. Når du brenner for noe – som helse – skjønnhet – finansiell frihet – så gir denne jobben mening. For du føler du gjør noe som hjelper andre. Som igjen gir ren skjær lykkefølelse.

9. Du treffer helt NYE venner – du kan ikke velge kollegaer i en vanlig jobb – det kan du i denne bransjen. Jeg har fått tre nye bestevenner gjennom sidejobben min. Agnethe, Lull-Tove og Karina kjente jeg ikke overhodet fra før. Per i dag er de en del av Stjernelaget som vi kaller oss og jeg anser oss som BFF (AKA: bestevenner). Vi møtes ofte og det er en fryd.

10. Når det brenner kan du når som helst slutteog starte på nytt når du er klar. I høst hadde jeg en tøff tid på jobben. Fra september til desember hadde jeg ikke kapasitet til å jobbe med Network Marketing. Så inntekten gikk ned og teamet falt litt av lasset – så absolutt. Men da er det bare å brette opp ermene igjen og hoppe på – ingen dømmer deg. Du får lov å komme tilbake når du er klar.

 

Er network markering for alle?

Nei – det er ikke det.
Mange tror det er lett-tjente penger. Det er ikke det.
Det er som hvilken som helst grunder jobb – du må legge grunnlaget FØRST - så kommer inntjeningene etterpå. Så om du har en holdning om at du får betalt for hver time du legger inn – som i en vanlig jobb: Da er dette ikke for deg.

Liker du IKKE å snakke med eller hjelpe folk: Da er det heller ikke for deg. Du kan også jobbe med Network Marketing på NETT - det er like mye å ta kontakt med mennesker og bli kjent og bygge et forhold til dem. Du trenger ikke være ekstrovert eller super-utadvent – men du må like mennesker og like å hjelpe andre

Mitt beste råd til deg som vurderer å teste ut dette som en business-mulighet:
Finn deg et selskap og et produkt du liker og test det ut - og finn deg noen folk du liker. That´s  it : )

 

Og vil du vite mer om business muligheten sammen med meg og Stjernelaget - så....

Send meg en Melding på Facebook eller en send mail til [email protected] - så connecter vi og jeg deler med deg hva vi holder på med.

 

Hva lærte du?

Takk for du sjekket ut denne episoden av GrunderKanalen! Så - hva lærte du?

Om du fikk verdi ut av denne kan du please dele den på Facebook og sende den til en venn som trenger litt motivasjon og inspirasjon?
Andre kommentarer eller innspill?

 

Kan du være så snill å ta deg noen sekunder og gi din rating på iTunes og legge inn en kommentar hva du synes om GrunderKanalen?

Betyr mye for meg å få tilbakemelding fra deg – for å gjøre podcasten bedre og kunne nå ut til flere kule folk som deg. Tusen takk!

Og ikke glem å abonnere på iTunes så du får nye episoder inn automatisk – klikk her for å abonnere på GrunderKanalen iTunes

Usikker på hvordan legger inn rating & kommentar i iTunes? Her er "oppskriften"