123 Årets blogger – Gry Hammer

Dec 15, 2021

 

Det er ingen snarveier til suksess.
Du må gjøre jobben.

I denne episoden deler Gry Hammer av sin gründerreise og en nedtur som ble snudd til en stor opptur. Gry sluttet nemlig i jobben for å bli hjemmeværende med et veldig sykt barn. Så hun startet å skrive om sin lidenskap: Mat, sjel og helse i bloggformat. Og 700 innlegg senere ble hun premiert med å bli Årets Blogger!

Gry deler også hvordan hun håndterer negativitet på nett og hvilke tankesett som har hjulpet henne til å bli en suksessfull forfatter, blogger, kurs- og foredragsholder.

Men det er ikke bestandig man får økonomisk frihet til tross for at man har suksess på bloggen og mange lesere. Gry har tenkt å endre på dette for 2018 med sine hårete mål.

 

 

Få med deg et lærerikt intervju med ei spennende dame!

 

 

Sjekk ut mer info om Gry på hennes hjemmeside

Følg henne her på Facebook: Gry Hammer

 

Hva lærte du?

Takk for du sjekket ut denne episoden av GrunderKanalen! Så - hva lærte du?

Om du fikk verdi ut av denne kan du please dele den på Facebook og sende den til en venn som trenger litt motivasjon og inspirasjon?
Andre kommentarer eller innspill?

 

Kan du være så snill å ta deg noen sekunder og gi din rating på iTunes og legge inn en kommentar hva du synes om GrunderKanalen?

Betyr mye for meg å få tilbakemelding fra deg – for å gjøre podcasten bedre og kunne nå ut til flere kule folk som deg. Tusen takk!

Og ikke glem å abonnere på iTunes så du får nye episoder inn automatisk – klikk her for å abonnere på GrunderKanalen iTunes

Usikker på hvordan legger inn rating & kommentar i iTunes? Her er "oppskriften"