122. 3 Takeaways fra MasterMind med Brendon Burchard

Dec 15, 2021

 

Jeg hadde nylig en full dag sammen med min mentor Brendon og Mastermind gjengen i Portland – masse hærlige læringer, inkludert noen smertefulle : )
Deler de viktigste læringene med deg her - kanskje de hjelper deg også på din grunder-reise:

1. Google er din venn – bruk henne smart.

Du trenger ikke å spørre om alt. "Det finnes ikke dumme spørsmål" sies det... Men når man spør i tid og utide og avbryter flyten - og det IKKE er for gruppas beste - så er det bedre å notere spørsmålene og lytte før man spør.

Det er noen spørsmål som er bedre at du spør google om enn å bruke verdens beste strateg på det. Selv om det er ”enklere” og best for meg å spørre der og da – kan man fort bli oppfattet som en "DUM – dummere – dummest" som må ha alt forklart.

Vi forteller oss selv ofte at vi ikke bryr oss om hva andre sier. Men det er fremdeles et grunnleggende menneskebehov å bli likt. Så denne læringen var smertefull. Og du skjønner sikkert hvorfor når du hører hele historien på GrunderKanalen.

2. "Reglene" endrer seg hele tiden - og det er bra.

Hold deg oppdatert - det være seg på systemer eller Facebook. Vær sammen med folk som vil vokse slik at dere kan dele kunnskapene. Det som er reglene i dag vil fort endre seg. Det er vår jobb å være en markedsfører like mye som vi er en lærer. Kajabi er et helt rått system som kursleverandør, nå blir opt-in sidene bedre og snart er email systemene like bra som de aller beste – og vi er ikke i tvil: Kajabi blir vårt hovedsystem fremover. Salgskanalene som er pre-konfigurert blir helt råe.

3. Fokus, Struktur og Disiplin er og blir kvalitetene jeg må øve på også i 2018.

Dette er "the secret sauce" - det som skiller klinten fra hveten. Det høres kjedelig ut – men det er dette som gir oss grunderfriheten. 3-4 timer daglig med fokus på de viktigste oppgavene er det som gir resultater.

Hvorfor betaler man en god årslønn for å få inn de samme læringene igjen og igjen? Fordi vi er mennesker. Vi trenger å øve oss og bli bedre. Vi trenger repetisjon. Og vi trenger å henge med de beste – bli inspirert til å bli en prosent bedre hver dag. Og morgen rutinene. Halleluja for morgenrutinene sier jeg.

 

 

Hva lærte du?

Takk for du sjekket ut denne episoden av GrunderKanalen! Så - hva lærte du?

Om du fikk verdi ut av denne kan du please dele den på Facebook og sende den til en venn som trenger litt motivasjon og inspirasjon?
Andre kommentarer eller innspill?

Kan du være så snill å ta deg noen sekunder og gi din rating på iTunes og legge inn en kommentar hva du synes om GrunderKanalen?

Betyr mye for meg å få tilbakemelding fra deg – for å gjøre podcasten bedre og kunne nå ut til flere kule folk som deg. Tusen takk!

Og ikke glem å abonnere på iTunes så du får nye episoder inn automatisk – klikk her for å abonnere på GrunderKanalen iTunes

Usikker på hvordan legger inn rating & kommentar i iTunes? Her er "oppskriften"