115 Helene Ragnhild - det nye stjerneskuddet

Dec 15, 2021

 

Helene Ragnhild er en drømmekunde som virkelig tok av etter forrige runde med SkapDinDrømmejobb.

Og hvilken suksess.

Etter ett år har hun nå tatt ”10-gangern” på businessen sin, og hun hadde nylig hele 7000 folk på sitt foredrag på nett om energi og tarm.

Ja hun får hele Norge til å snakke om tarmen sin. Hun har fått over 1000 kunder og hjelper og inspirerer daglig tusener av drømmekunder på sosiale media og på bloggen.

Hva er det egentlig hun har gjort?

I denne episoden deler hun sin historie og vi evaluerer hennes siste lanseringskampanje på nett. Og – hun forteller hvordan det har vært å gå fra en syk student til en suksessfull gründer på rekordtid.

 

 

Sjekk ut mer info om Helene Ragnhild på hennes

Og følg henne her på Facebook Helene Ragnhild Ernæring

 

Hva lærte du?

Takk for du sjekket ut denne episoden av GrunderKanalen! Så - hva lærte du?

Om du fikk verdi ut av denne kan du please dele den på Facebook og sende den til en venn som trenger litt motivasjon og inspirasjon?
Andre kommentarer eller innspill?

Kan du være så snill å ta deg noen sekunder og gi din rating på iTunes og legge inn en kommentar hva du synes om GrunderKanalen?

Betyr mye for meg å få tilbakemelding fra deg – for å gjøre podcasten bedre og kunne nå ut til flere kule folk som deg. Tusen takk!

Og ikke glem å abonnere på iTunes så du får nye episoder inn automatisk – klikk her for å abonnere på GrunderKanalen iTunes

Usikker på hvordan legger inn rating & kommentar i iTunes? Her er "oppskriften"