11 Salgssystemet som selger for deg mens du sover

Dec 15, 2021

Er du en av dem som vet det er mulig å tjene penger mens du sover, men du skjønner ikke helt systemet bak det? Ønsker du å nå ut til flere, øke lønnsomheten din og oppnå den friheten du ønsker deg?

Da kan dette være systemet for deg. Det tar deg til nye høyder, men bare om du følger alle stegene på veien dit! Om du ønsker å skape resultater, også mens du sover, så må du nemlig gjøre hele jobben.

Sjekk ut podcasten for å lære mer om hvordan du kan implementere dette systemet i din business.

"Systemet som gjør at du når ut til flere, gjør din business mer lønnsom, og gir deg mer av friheten du ønsker deg!"

Du kan abonnere på GrunderKanalen på  iTunes HER (er gratis) 

 

 

  • Webside som tiltrekker nye leads og bygger e-mail listen din

Det hjelper ikke å bare ha en webside som er fin å se på. Har du en side som tiltrekker deg nye leads og nye kunder? Uansett hva du selger, et håndfast produkt eller et informasjonsprodukt, så er hovedjobben din å gjøre at kunden blir inspirert og engasjert nok til at de legger igjen e-mailen til deg. Slik at du kan knytte kontakt, bygge en relasjon, og etter hvert gjøre dem kjent med produktene dine.

Hvor verdifull er email-listen i dette systemet?

Listen = lønnen din + hvor mange du kan hjelpe.

  • Slik bygger du listen: Gi, gi, og gi verdi gratis av det beste du har

Når nye kunde-leads kommer til siden din må de enkelt finne noe du har laget til dem som som de bare må ha - en gulrot som jeg liker kalle det. Noe de uten tvil gir deg emailen for å få. Egentlig ville de betalt for å få det.

Før du lager ditt gratismateriale, finn Topp 5 utfordringer, drømmer og resultater som din drømmekunde har og bruk dette i din gulrot for å tiltrekke deg de riktige drømmekundene for deg – så du kan hjelpe de med en gang.   

Sosiale medier bruker du som en kanal for å spre din gulrot og få trafikk til din webside så du kan få emailen deres. Facebook fungerer ypperlig, og du kan også bruke podcast, Instagram, og LinkedIn for å bygge listen og spre din gulrot. Test det ut og bruk det du synes er gøy! Fordi mange deler og liker dine innlegg så når du plutselig ut til mange nye potensielle kunder.

  • Vær tydelig på hvor du er unik og best (for dine drømmekunder)

Når du skal tiltrekke deg nye leads og kunder på nett er det viktig at du er tydelig på hva du er god på. Hvor er du unik? Ja,  hvor er du faktisk den aller beste i din smale nisje?  Du må skille deg ut og virkelig være merkevaren din i alt du gjør. 100%. Prøver du å nå alle i markedsføringen din, treffer du ingen.

Det er enkelt - men ikke lett, men metoden som virker er å by på hele deg. Ikke bare glansbildet og dine suksesser. Vær noen de kan relatere seg til. Vær ærlig og del av dine historier og dine tabber. Tabber er gull verdt! For da kan du dele hva du har lært av tabbene. Oppfordre dem til å engasjere seg og til å følge nettopp deg.

  • Skap en rå salgsside

Overraskende mange glemmer å legge ut salgssider for produktene sine på websiden sin.  Salgssiden må være lett synlig,  resultatene som produktene dine gir må komme klart fram  og enkle å forstå – og salgssiden må svare på alle spørsmålene kundene dine måtte ha og som stopper de fra kjøpe. For mer detaljer, se tidligere podcast episode hvor du kan laste ned ”salgsformularet for å selge hva som helst på nett”

  • Bruk sosiale medier smart

Jeg er stor fan av Facebook og supertakknemlig for hva det har gjort for min business. For å lykkes på FB så bruk vennefilteret i alt du legger ut. Snakk som om de alle var dine venner. Business-aktig og profesjonelt fungerer ikke. Jeg bruker sosiale media for å bygge brandet, skape engasjement og bygge relasjonen, gi verdi og for å få emailen til nye kunde leads.

For eksempel kan du bruke Facebook annonser for dine gratis-treninger til å bygge listen. Hvor du gir de gratis-prøver på hva du kan tilby til de som vil ha mer eller vil  jobbe tettere med deg. Har du satt opp hele systemet jeg snakker om så bygger du listen din, samtidig som du oppnår salg som gjør tilbakebetaler annonsekostnaden.

Håper du ble inspirert av dette geniale salgssystemet. Test det ut og se hva som funker for deg!