105 Facebook annonsering - 3 strategier for nye kunder

Dec 15, 2021

 

Facebook annonser er den råeste måten å bygge business på. Og den raskeste og enkleste måten å få nye kunder på - om du gjør det rett.

For Facebook gir oss ”små-gründere” noen helt geniale verktøy som gjør at vi kan finne nye drømmekunder, bli kjent og bygge et forhold til dem. Veksten vi har hatt i vår business (+ 5000 kunder og 25 millioner i salg på noen få år) hadde ikke vært mulig uten Facebook annonser.

Henrik har de siste 5 årene vært sjefen for FB annonser hos oss, og har investert flere millioner kr i annonsering som har vært super-lønnsomme for oss. Han har lært av de beste på annonsering i USA og testet hva som funker - og hva som ikke funker.

I denne episoden deler han 3 strategier vi bruker for å få nye kunder med annonser – og du vil også lære feilen mange gjør med annonser og som gjør at de kaster annonse-kronene ut vinduet.

 

Modellen for lønnsomme annonser som Henrik går igjennom:

1 – Annonser som gir VERDI først → bygger brandet, blir kjent

2 - Følg dem opp med ny RELEVANT annonse + Call to action

3 - Konverter dem til kunder med email + retargeting annonser

 

 

Vil du lære mer om hvordan lage dine lønnsomme FB annonser?

 

Akkurat nå har Henrik en gratis workshop hvor du vil lære mer i detalj hvordan vi bruker disse strategiene i praksis og hvordan du lager dine lønnsomme Facebook annonser. Få med deg workshopen.

 

 

Hva lærte du?

Takk for du sjekket ut denne episoden av GrunderKanalen! Så - hva lærte du?

Om du fikk verdi ut av denne kan du please dele den på Facebook og sende den til en venn som trenger litt motivasjon og inspirasjon?
Andre kommentarer eller innspill?

Kan du være så snill å ta deg noen sekunder og gi din rating på iTunes og legge inn en kommentar hva du synes om GrunderKanalen?

Betyr mye for meg å få tilbakemelding fra deg – for å gjøre podcasten bedre og kunne nå ut til flere kule folk som deg. Tusen takk!

Og ikke glem å abonnere på iTunes så du får nye episoder inn automatisk – klikk her for å abonnere på GrunderKanalen iTunes

Usikker på hvordan legger inn rating & kommentar i iTunes? Her er "oppskriften"