102 De fire personlighetstypene

Dec 15, 2021

 

De fire personlighetstypene - eller fire fargene som jeg liker kalle dem - kan hjelpe deg å håndtere prospektene og kundene dine bedre og smartere. Jeg jukser litt og bruker denne kunnskapen på familien min. Når jeg virkelig trenger å få viljen min.

Mest av alt bruker jeg de fire personlighetstypene til å lede teamet og motivere andre. Når du kjenner metoden så kan du enkelt identifisere HVA som driver dem og hva som motiverer dem til å ta action.

 

 

Vi diskuterer de 4 personlighetstypene i farger:
Rød, Gul, Grønn og Blå. Jeg går i detalj på podcasten om hva som kjennetegner de forskjellige typene. Slik at du kan gjenkjenne de og forstå hvilken adferd de ofte har. Dermed kan du også hjelpe dem ta riktig beslutning - for dem.

 

 

Vi alle er litt av alle fargene. Men ofte har vi en eller to som er dominerende.  Lover deg, lær deg å bruke disse fargene effektivt og du vil få større innflytelse og du blir en bedre leder.

Hva lærte du?

Takk for du sjekket ut denne episoden av GrunderKanalen! Så - hva lærte du?

Om du fikk verdi ut av denne kan du please dele den på Facebook og sende den til en venn som trenger litt motivasjon og inspirasjon?
Andre kommentarer eller innspill?

Kan du være så snill å ta deg noen sekunder og gi din rating på iTunes og legge inn en kommentar hva du synes om GrunderKanalen?

Betyr mye for meg å få tilbakemelding fra deg – for å gjøre podcasten bedre og kunne nå ut til flere kule folk som deg. Tusen takk!

Og ikke glem å abonnere på iTunes så du får nye episoder inn automatisk – klikk her for å abonnere på GrunderKanalen iTunes

Usikker på hvordan legger inn rating & kommentar i iTunes? Her er "oppskriften"