10 Trine Åldstedt - Vil ta verden med storm

Dec 15, 2021

Trine Åldstedt, grunnlegger og eier av Metaresource og en av Norges ledende coacher, beskriver seg selv som et godhjertet menneske som ønsker å bidra til å gjøre verden til et enda bedre sted. Hun vil mye, har mye å gi og ønsker å dele sin kunnskap og erfaringer til nytte for andre.

 

Du kan abonnere på GrunderKanalen på  iTunes HER (er gratis)  

 

Helt siden hun var liten har følt en sterk dragning mot mennesker. Hun var også en flink pike. Så hun gjorde det som hun trodde var forventet av henne og valgte utdanning som brakte henne til jobber innen innen data, TV og bank. Etter 15 år i NRK prøvde hun å revolusjonere arbeidsmiljøet der, men etter en lang periode uten å lykkes, valgte hun i stedet å starte for seg selv.

Hør hele intervjuet med Trine her:

 

 

Hold igjen av systemet

Trine er alltid sulten på å lære mer og utfordre systemet hun er en del av. I NRK følte hun seg holdt igjen av systemet, hun mistet etter hvert driven og ble deppa. Og hun kjente behovet for å jobbe med mennesker og skape noe selv.

"Noen ganger drar jeg med meg jobben hjem, siden jeg har hjertet med meg i det jeg gjør." - Trine Åldstedt

Hun har virkelig lykkes som gründer og i dag bygd opp en suksessfull bedrift som hjelper mange. Men Trine vet også at gründerlivet kan være krevende, særlig når man er leder for flere andre. Hun føler også veldig på at det er lett å bli en brikke i noen andres drømmer, siden hun er med på å skape drømmer og endre liv. Da er det viktig å klare å skape et klart skille mellom privatliv og jobb, som ikke alltid er enkelt.

Elsker jobben sin

Trine elsker å jobbe med motiverte mennesker. De som bare har bestemt seg for å endre livet. De som er redde og engstelig, men likevel våger å åpne seg og tørr å gjøre en forandring. Hun elsker å se mennesker med kraft i kroppen og glød i øynene.

Hun er stolt over at hun er en person som bryr seg og gjør gode ting. Hun er stolt over sin datter, som også er blitt en av hennes viktigste samtalepartnere. Hun er stolt over sine nære relasjoner og teamet hun jobber med. Hun er stolt over at hun etter alle disse årene fortsatt våger å holde på med det hun elsker. Og at hun fortsatt har tro, håp og vilje med du hun gjør.

Om 5 år ser Trine helst at hun har trappet litt ned på timene hun jobber. At hun er mer en formidler, at hun får frem sitt budskap og har fått en tydeligere stemme. Hun håper at flere ønsker å gi mer. Om alle hadde turt å gi mer av seg selv ville vi hatt et rikere samfunn, mener hun.

Jeg skal gjøre mitt beste – og det jeg kan

Hun kan bli kritisert innimellom, og da er det viktig å ha et nettverk rundt seg som man kan tro seg til og som kan støtte deg. Hun ønsker mangfold og åpne diskusjoner, men når folk kritiserer av rein misunnelse kan det såre henne veldig.

For fremtiden ønsker hun å dra ut i verden og gjøre den bedre. Hun har store ambisjoner, og er klar for å kjempe på veien mot målet. – Jeg skal gjøre mitt beste og gjøre det jeg kan. Da må jo det gå bra.

Ble du like inspirert av Trine som det jeg er? Følg henne her for mer inspirasjon.