09 Nå dine business mål

Dec 15, 2021

 

Vil du også oppnå ditt aller beste resultat i år? Er du klar for å justere kursen littegrann for å komme dit?

I denne bloggen deler jeg 3 action du kan implementere. Tre grep som vil ta deg raskere mot dine business mål. Enkle og konkrete strategier som funker - så prøv de ut. Dette er verktøy som jeg bruker hver eneste dag og som har vært helt avgjørende for min gründer-suksess.

 

Du kan abonnere på GrunderKanalen på  iTunes HER (er gratis)

 

Få med deg podcast episoden om du vil lære mer hvordan du kan bruke disse verktøyene i ditt liv og din business.

Her er linken til SkapDinDrømmejobb gratisvideoene jeg nevner på podcastet og hvor du lærer mer om hvordan kan lykkes med din business – NB: kun tilgjengelig kort tid så få de med deg.  

 

 

Og her er de 3 grepene som jeg går gjennom på podcastet. Håper du vil teste det ut  jeg vet kan hjelpe deg mot målene dine:

1. Definer dine STRATEGISKE mål

Mange av oss trenger å bli tydeligere på hva som er våre viktigste mål – og hvorfor dette målet er viktig for oss. Om vi bare vet hvorfor, så er det mye lettere å finne ut hvordan senere. Finn ut hva som gir DEG mening og frihet, hvilke mål er det som gir deg det du vil ha.

Eksempel: Om målet er å tjene 1 million, hva vil det gjøre for deg og hvilken følelse vil det gi deg når du kommer dit? Hvilke grep må du ta for å nå målet, hvilke nye vaner og rutiner må du implementere - hvordan kan du hjelpe deg selv få mer fokus mot dine viktigste mål.

2. Taktiske grep 

Taktikk er viktig for å prestere i idrett, det samme gjelder for å nå våre business mål. Her er noen eksempler som gjør underverker for meg:

  • Rydd bort absolutt alt fra kalenderen din som IKKE har med målene å gjøre
  • Bryt ned de strategiske målene til delmål
  • Lag rullerende 90 dagers planer – og følg den med jerndisiplin
  • Innfør “Sprint-uker” og “Fokus-dager” hvor du har kun fokus på ett prosjekt eller ett mål
  • Og glem ikke: Planlegg i kalenderen morsomme ting du elsker å gjøre, uten påfyll av gøy fungerer vi ikke over tid

Klikk på bildet under for å laste ned ”Ukeplanleggeren” – mitt fantastiske produktivitetsverktøy som jeg forteller om på podcastet.

 

 

3. Fokusert action mot målet

Å lage mål og være god på taktikk funker dårlig om du ikke tar grep for å komme dit. Hver eneste dag. Ja det er vanskelig noen dager, og det er lett å finne unnskyldninger for å utsette det til ”i morgen.” En typisk utsettelsesforklaring er at selvtilliten ikke er på topp. Selvtillit er oppskrytt mener jeg. For mestringsfølelsen kommer kun når du våger å gå ut av komfort-sonen og tar action mot målet. Prøver og feiler, tar læring av tabber og juster kursen – da beveger du deg mot målet. Husk at mange små skritt tar deg til slutt helt til toppen. Her er noen tips jeg bruker:

  • Lag deg en timeplan som en student. Så vet at du fokuserer og bruker tiden din riktig
  • Ta 3 action hver dag mot målet - og start dagen med disse oppgavene
  • Ta deg meditasjonspauser hver dag - hjelper deg holde riktig fokus og klarner hjernen
  • Hvil som en idrettsutøver – uten nok søvn vil du ikke klare holde det gående over tid
  • Og veldig viktig: Øv, øv på å si nei til 99.9%  - så du beholder fokus på dine strategiske mål