08 Smarte steg for å få flere kunder

Dec 15, 2021

Ved hjelp av internett har jeg bygd opp en bedrift som vokser, tjener penger, hvor jeg kan bygge et herlig team, som utfordrer meg – og som gir meg frihet til å jobbe med det jeg elsker og samtidig får hjelpe tusenvis av drømmekunder. Jeg sier ikke dette for å skryte, men for å inspirere deg. Du også kan ta i bruk de fantastiske mulighetene internett gir oss.

Jeg bruker internett hver eneste dag til å få kunder, også når jeg sover eller er på ferie. Det er fullt mulig om du har satt opp det jeg kaller ”grunnmuren” for din business først.

Så hvordan får man flere kunder med hjelp av internett?

 

 

Du kan abonnere på GrunderKanalen på  iTunes HER (er gratis)  

I denne podcasten går jeg gjennom hva jeg gjør og har satt i system for å få nye kunder med hjelp av Facebook, sosiale media og email. Det er et enkelt system som du setter opp – og alt er gjort automatisk. Nesten alt da : )

Under har jeg oppsummert de 5 smarte stegene som fungerer aller best for oss. Strategiene jeg bruker hver dag for å nå ut til flere kunder med hjelp av internett.  Få med deg podcast episoden om du vil lære mer hvordan også du kan bruke internett smartere i din business for å få flere kunder.

 

 

"Også du kan ta i bruk de fantastiske mulighetene internett gir oss."

Her er linken til SkapDinDrømmejobb gratisvideoene jeg nevner på podcastet og hvor du lærer mer om hvordan kan lykkes med din business – NB: kun tilgjengelig kort tid så få de med deg.

 

 

Her er de 5 Smarte steg for å få flere kunder jeg går igjennom på podcastet:

1. Websiden som bygger din email liste av potensielle drømmekunder

Jeg har minst fem steder på nettsidene mine hvor jeg tilbyr noe gratis i bytte mot å få e-mailen til potensielle drømmekunder. Dette kalles å bygge en email liste. Listen er for meg 90% av min framtidige lønn.

2. Gi verdi med WOW faktor til din riktige drømmekunde

”Gulroten” du gir til dine potensielle kunder, kaller jeg dette. Gulroten må være så attraktiv og gi så

mye verdi at du ikke kan tro det er GRATIS. Gulroten er det dine potensielle kunder får ved å gi e-mailen til deg.

3. Del av hele deg – din unikhet er ditt brand

Å være synlig på nett er skummelt for mange, også for meg. Hva skal jeg dele og hva skal jeg holde igjen på? Ha fokus på hva det er som gjør DEG unik – og hva du kan dele på sosiale media for å tiltrekke drømmekundene dine til deg.

4. Tilby ditt produkt via en salgsside som selger

Skal man få flere kunder via nett må man ha et produkt å selge – på nett. Så enkelt men også så utrolig få som gjør det. For deg som har nettbutikk er dette den største selvfølgelighet, men for en advokat, konsulent, coach, arkitekt, fotograf – eller andre som selger ”seg selv” så er det ikke like enkelt.

Klikk på bildet under for å laste ned ”salgsoppskriften” som fungerer som jeg forteller om på podcastet.

 

 

5. Markedsføring på sosiale media

”Markedsføring og salg er så vanskelig”, hører jeg ofte. Etter at du har bygget opp de 4 første stegene, så er markedsføring som faktisk må gjøres hver dag. Men også dette kan settes på autopilot, så få med deg tipsene jeg deler i podcastet.