02 Vibeke Klemetsen - avslører hemmeligheten til en superwoman

Dec 15, 2021

Smart, vakker, yogainstruktør, forfatter, stråler bestandig; hun har alt. Vibeke Klemetsen er typen som kommer ut av bilder i sosiale medier og virkelig inspirerer mennesker verden over. Hva er hemmeligheten?

Yoga gir henne energi. Disiplin og struktur får henne på yoga matten. Det er en helt naturlig del av livet hennes. Hun er gründer og driver firmaet Run & Relax. Ideologien hennes er å inspirere mennesker til å drive med yoga, spise sunt og ta vare på seg selv.

 

 

Du kan abonnere på GrunderKanalen på  iTunes HER (er gratis)  

 

 

Ikke bare rosenrødt

Vibeke mistet jobben og skilte seg på kort tid. Hun dro til India for å få ting litt på avstand, for å gjøre det hun elsker og for å skifte fokus.

En skilsmisse er noe av det tøffeste man kan gå gjennom i livet. Den tunge tiden har vært med på å gjøre meg enda sterkere.

Hun har møtt mye motgang de siste årene, og vært mye lei seg. Hun har gjennom erfaring skjønt at det å bruke tid på å være sur, bitter, forbanna er bortkastet tid.

”Se hele intervjuet med Vibeke Klemetsen her”

 

 

Etter hvert som hun har bitt eldre har hun blitt flinkere på prioritering. Å starte opp noe eget krever mye tid og fokus. I tillegg har hun de siste to årene stiftet ny familie. - Livet har ulike faser, og man blir tvungen til å fokusere annerledes.

Møter dagen med et smil

Alt hun gjør er ting hun elsker å holde på med, og hun møter dagen med et smil.

Jeg er flink å tiltrekke meg gode folk. Jeg synes det er viktig å være hyggelig, og jeg vet hvor viktig det er å bli sett.

Hun velger å fokusere på det hun er god på, det gir henne så mye tilbake.

Run & Relax

Hun driver firmaet Run & Relax sammen med Marianne. Selv om livet hennes ser tilnærmet perfekt ut har det ikke alltid vært slik. - Det å være entreprenør har ikke alltid vært like gøy. Det er tungt å være den som må få ballen til å rulle hele tiden.

 

 

Det å skape noe, bygge noe selv og ha muligheten til å drive med det man elsker har vært drivkraften hennes.

Det kan være tøft å stå alene, men Vibeke sier hun har verdens beste mann som sparringspartner. Hun og Marianne Borchgrevink driver Run & Relax sammen og hun føler de er det perfekte team og hun lærer mye av henne.

Når man jobber for seg selv, kan det være vanskelig å klare å skru ”jobb- knappen” av. Hun prøver å legge bort mobilen når hun kommer hjem og være tilstede med familien.

 

 

Fra problemsøker til problemløser

Med yoga og meditasjon kommer man i kontakt med seg selv og får en trygghet på innsiden. Hennes mor mener hun har gått fra å være en problemsøker til en problemløser.

”Jeg gikk fra å være en problemsøker til en problemløser." - Vibeke Klemetsen

Vi snakker om oppstyret rundt Gunnhild Stordalen. - Det er lett at folk dømmer fra utsiden. Er man vakker å se på må man alltid prestere litt ekstra.

Vibeke har aldri vært fokusert på det. Hun mener når man vet hva man står for, handler det ikke om hvordan man ser ut men om hva man kan tilby.

Å jobbe hardt, være tøff og tåle motgang mener hun er viktig for å takle livet. Litt motgang er kanskje nødvendig for å vokse. Om noen ikke har troen på det hun gjør, blir hun bare ekstra motivert. Da skal hun hvertfall vise at hun kan!

Folk er så forskjellige, det må vi akseptere. Om folk kan gjøre noe bra for andre, kan vi ikke klappe for det? Om du finner noe du tror på og som funker for deg er det det viktigste!

Tips til gründere

Til andre gründere anbefaler hun å ha med seg noen støttespillere. Hva skal man si ja til og hva skal man gå inn i av kontrakter og tilbud er ikke alltid like lett.

Hun legger til at det aldri har vært en plan med det hun gjør. Om hun blir for låst får hun panikk. – Jeg er veldig eventyrlysten, og veien har blitt litt til etter hvert som jeg har gått den.

Hardt arbeid, prioritering og fokus har vært helt essensielt for hennes suksess. Bak medaljen ligger det mye hardt arbeid. Hun presiserer at det å være tro mot det du driver med og konseptet ditt er viktig for å holde rett fokus.

Håper du ble like inspirert som det jeg ble!

Følg Vibeke på linken under for mer påfyll av inspirasjon! 

Run&Relax | Website