35 Alle kan rocke med nettet

Dec 15, 2021

 

Knapt fylt 30 år, med 3 små barn og masse blått hår så er det ingen tvil om at denne damen skiller seg ut. Jeg traff Kimra gjennom min lille verden her i NYC og min vennine, nettverks-dronningen Selena Soo. Begge disse damene rocker virkelig.

Kimra er en av de som tar action - uansett. Hun hopper i ting før hun engang tørr eller rekker å bli redd. Hun tok sin nye online business fra 0 til nesten 1 million dollar på bare ett år.

 

 

For ikke lenge siden var hun avhengig av statlig støtte til å forsørge seg selv. Hun har gått fra å knapt ha penger til en pc – til nå å ha en fantastisk og lønnsom bedrift på nett – det er ikke annet enn inspirerende.

Og jeg bare sier som jeg liker å si det: Kan hun, kan jeg – kan du også!

 

 

Du kan finne Kimra på YouTube, Twitter, Pinterest  og selvfølgelig Facebook hvor hun gir råd og veiledningi hennes gruppe - The Freedom Hacker Mastermind

Få med deg denne episoden og bli inspirert av denne modig damen som deler sin suksessoppskrift med oss. Du vil elske både historien og det blå håret hennes : )

Her er Kimras offisielle bio.

Kimra Luna er en ekspert på personlig merkevarebygging og hun er online business strateg. Hun hjelper frihetssøkende entreprenører å skille seg ut, finne sitt publikum og få oppmerksomhet og tjene penger på sine autentiske merkevarer de promoterer på nettet.

 

 

Som en ledende autoritet på bruk av Facebook-annonser og webinarbasert opplæring, for å bygge email listen så vel som merkevaren, tok hun sin virksomhet fra null til over $880k i salg i løpet av sitt første år og bygde en email-liste med over 14 000 abonnenter fra 50 land over hele verden.

Kimra er skaperen av Brand You, hennes signatur online program som har over 450 studenter.  Facebook-gruppen, The Freedom Hacker Mastermind har over 10.000 medlemmer og er ansett som en av de mest interaktive, sjenerøse og støttende gruppene for gründere på nettet. Kimra har også vært omtalt på kjente nettsteder som Farnoosh.TV, Chris Ducker.com, FemaleEntrepreneurAssociation.com.