Hvordan stå løpet ut til du tjener penger,
bygger et team og gjør en forskjell. 

10 mindset for suksessfulle gründere

Lær av de beste kundene

Onsdag 1 februar, 20.00

JEG ER MED!

HVEM KOMMER?

Lars Eriksen Eitran - Norges mest positive frisør?! Hjelper frisører jobbe smartere og mer fokusert på det de er gode på og skape seg en kreativ og morsom karriere, ikke bare en jobb. Lars har gått fra et havarert partnersamarbeid til å bygge sin egen bedrift. Han sier: "Nå har jeg en purpose og en mening med det jeg gjør. Økonomiske bekymringer har jeg ikke lenger. Jeg kan fokusere på å være i vekst selv, for det er sant som Gry sier, at når du vokser, vokser businessen din også."

Hege Sandtorv - anerkjent kunstner og en ambisiøs gründer som gjør en forskjell med sitt blide vesen og smittende latter. Hun har hjulpet over tusen studenter til å finne sin passion og få ut sin kreativitet med maling. I løpet av kort tid har hun mangedoblet sin omsetning og kan nå leve av kunst, som hun elsker. Om det er hytta, Spania eller hjemme - Hege har frihet til å leve av det hun elsker å gjøre og kan jobbe fra hvor hun vil.

Det mentale er avgjørende for oss gründere - du vil lære:

  • Hopp før du er klar  
  • Utfordringer har alltid minst 3 løsninger 
  • Hold løftene du gir til deg selv 
  • Massiv action til du finner din vei, og hvordan ta action også når livet kommer i veien 
  • Hvordan håndtere utfordringer - for de kommer  
  • Ta ansvar - når du vokser – vokser din business 
KLIKK HER OG BLI MED

Meld deg på og ta første steget mot å skape deg en business og et liv du elsker!

Jeg hjelper gründere tjene penger, for det er en nødvendig del av å drive business.

 

Jeg er business coach og ekspert på online markedsføring. En dronning på salg. Jeg har hjulpet tusenvis av gründere få betalt det de er verdt og leve av drømmen sin. Jeg gikk fra NAV til mangemillionær ved hjelp av sosiale media og 90 dagers planen. Jeg bor i Frankrike, Norge, USA eller på en strand der det er varmt også i januar. Nå hjelper jeg andre gjøre det samme. Leve mer og ha frihet i prosessen.

Jeg er lidenskapelig opptatt av at jenter skal være stolt av å være ambisiøse og tørre å være ledere som endrer verden. Og at vi skal tjene mye penger på det vi driver med. De pengene skaper arbeidsplasser og brukes til å gjøre endringer.

Vi er også en raus gjeng som løfter og støtte hverandre. Jeg leder en fantastisk gründer"familie" på ScaleUp MasterMind som har som mål å skape en business og et liv vi elsker. Vi tar alltid en annen gründer med på veien og løfter taket for de som kommer etter oss. Det er nok suksess til alle. Møt oss på workshopen du også.

KLIKK HER OG BLI MED