Bli medlem

Salgssystemet, mental trening og feedbacken du trenger for å skape en lønnsom online business raskere enn du trodde var mulig

 

Få flere kunder, mer frihet og en business du elsker

Dette er din mulighet

De store endringene i hverdagen vår åpner for store muligheter på nett. Men det er en stor sjanse for at du gjør feil ting. Du er kanskje travel, men får ikke resultater. Kanskje du har startet allerede, men du tjener ikke penger. Eller du har tenkt lenge på at det er virkelig din tur, du ser andre ta av, men du blir sittende og tenke. Det trenger ikke være deg. 

De fleste som starter online business gjør det feil

De poster hundrevis av poster på Instagram, lager blogger eller podcaster, og drømmer om at noen skal gå viralt. Kopierer hva influencerne gjør, og lurer på når de skal få flere likes og kommentarer. Kanskje setter de på en annonse som bare er penger ut av vinduet. 

Dette er ikke måten å gjøre det på

Du trenger et salgssystem i bunnen. Det er din grunnmur. Så en klar plan for hva du skal gjøre og når du skal gjøre det. Når du vet hva du skal gjøre, og har et system som funker, så er det bare en ting igjen å gjøre: jobbe med det mentale. For din vekst er faktisk 80 % av gründersuksessen. Du som leder avgjør din suksess.

Det finnes en enklere, raskere og mer effektiv måte!

Vet du innerst inne i hjertet ditt at DU er her for å gjøre noe mer? Da vil jeg du skal hoppe før du er klar og bli oss med på ScaleUp Virtual Mastermind NÅ!

 

På ScaleUp Virtual Mastermind får du:

Salgssystemet

Grunnmuren til salg på nettet. Du etablerer deg som et brand og har en tydelig drømmekunde som trenger din hjelp. Kundene kommer til deg og du lærer deg at salg er bare å hjelpe en som allerede har behov for ditt produkt.

Mental trening

For gründere som gjør en forskjell. 80 prosent av din suksess er basert på at du får ut din beste versjon. DU vil tiltrekker deg de riktige folkene, både kunder, team og powerfriends. 

Justeringer

Dette er ikke et bli rik fort program. Du må justere både deg og salgssystemet kontinuerlig slik at du optimaliserer begge. Med feedback og justeringer sparer du år. 

Du er kanskje litt ”stuck” og tar ikke action fordi...

 • Jeg aner ikke hva som skal til for å tjene penger/få kunder
 • Jeg bruker masse tid på sosiale media, men får ikke resultater
 • Jeg er redd for å se dum ut og tabbe meg ut
 • Jeg er ikke teknisk, kaster bort for mye tid og får hetta bare av å tenke på det tekniske
 • Jeg føler jeg gjør de riktige tingene, men ser ikke resultatene
 • Jeg er klar for å satse, men er usikker på hva jeg skal gjøre og i hvilken rekkefølge
 • Jeg er redd for å tape både penger og tid for det er så mange som gjør det samme som meg allerede

Hva får du i ScaleUp-programmet: 

ScaleUp Virtual Mastermind gir deg tilgang til salgsystem treningen igjennom Skap Din Drømmejobb – det er grunnmuren for å selge produkter på nett. Du vil lære konkret hva som skal til for å få en business som gir lønnsomhet og frihet. 

Du vil få mental trening slik at du hele tiden forbedrer deg – når du vokser, vokser din business. Du får hjelp til det tekniske, annonser, salg og markedsføring og alt som har med online business å gjøre. 90-dagersplanen skal du gjennomføre slik at du når målene dine raskere enn du trodde var mulig.

JEG ER MED PÅ SCALEUPScaleUp Virtual Mastermind

alt tilgjengelig for deg som vil oppgradere deg selv og din business.

Strategiene, kunnskapen og verktøyene du trenger for å bygge deg selv og ditt produkt til et foretrukket brand. Hvordan du tiltrekker deg de riktige kundene, hvordan du får og vokser trofaste følgere og hvordan du konverterer dem til lojale kunder.

 Treninger, videoer, oppgaver, hjelpemateriell – samt den coachingen du trenger for å få justert til du selger produktene og gjør en forskjell for dine kunder. 

Systemet som tok meg fra NAV til å få hjelpe tusenvis 

Jeg startet for meg selv rett før finanskrisen i 2009 og endte opp blakk, uten kunder og på NAV etter mindre enn 12 måneder.  Den feilen gjør jeg ikke igjen.

Fordi jeg investerer alltid i ny kunnskap og studerer hvordan de beste i markedet justerer sin markedsføring når markedet endrer seg. For uansett endringer som skjer med Facebook eller Instagram - det finnes alltid nye strategier og justeringer som fungerer uansett endringer i markedet.

De siste 10 årene har jeg vært mentor for og hjulpet over 7000 kunder. Så de kan tjene penger på nett ved å gjøre en forskjell og hjelpe andre ved å dele  deres kunnskap på nett.

NÅ er tiden for å satse om du vil ha en business på nett med frihet til å jobbe fra hvor du vil vil, og når du vil. På denne gratis-treningen deler jeg med deg mine beste læringer og erfaringer fra min egen reise og fra mine råeste drømmekunder som har skapt seg grunderfrihet med dette systemet. 

- Gry Sinding, business coach 

 

Hvordan vi jobber sammen:

Hvordan er ScaleUp Virtual Mastermind annerledes?

En kombinasjon av strategi, taktiske treninger, steg for steg prosessen for å markedsføre, mental trening og ikke minst: feedback på om systemet ditt fungerer.

Hovedfokuset til ScaleUp er å guide deg, støtte deg og vise deg steg for steg hva som skal til for å vokse en online-business. Dette gjøres gjennom konkrete 9o-dagersplaner. 

Alt vi gjør er basert på salgssystemet, mental trening og coaching til du har systemet og lederegenskapene du trenger til å ha en business og livsstil du elsker.

Mastermind-modellen gir en unik kombinasjon av strategi, taktiske grep og coaching slik at du kan leve av drømmen din.  

Salgssystemet er grunnmuren til å tjene penger på nett:

Salgssystemet trenger 30-90 dager før du tjener penger. Du må justere til det funker. Vi gir deg feedbacken slik at du vet HVA du skal justere til en hver tid. Du gjør 2 ting i de første 90 dagene. Markedsføring/salg og skape resultater for dine kunder. 

 

For å vokse din business må du først vokse selv. Skal du lykkes på nett og som gründer er det den mentale delen som er 80 prosent av jobben. Den tar vi på alvor og du får coaching slik at du hele tiden får fremdrift. Samt opplæring i de aller viktigste: din personlige vekst gjennom Mental trening. 

Bli med oss du óg!

MÅNEDLIG PRIS

3 499 kr

Månedlig

 • Live coaching med Gry
 • Teknisk trening
 • FB annonse coaching
 • 90-dagersplanen
 • Skap din drømmejobb
 • Mentalt sterk
JEG ER MED!

BESTE PRIS

34 999 kr

Årlig

 • Live coaching med Gry
 • Teknisk trening
 • FB annonse coaching
 • 90-dagersplanen
 • Skap din drømmejobb
 • Mentalt sterk
JEG ER MED!

 

Passer dette for meg... tenker du kanskje?  

Skriv til meg i chatten eller mail meg [email protected] - så svarer jeg deg.

Hva er inkludert?

Vi starter med 90 dagers planen slik du har en plan du kan jobbe utifra fremover. Du skal vite hva som er hvert steg, men du starter først med det strategiske. 

Du har coaching på veien og ikke minst ScaleUp gjengen som vil hjelpe deg. De månedlige treningene er for å gå dypere og de justeringer vi må gjøre når markedet endrer seg. Deretter er det kunnskaps bygging med salgssystemet, og mental trening for deg i din nye leder rolle. 

90-dagersplan

Vi gjør 90-dagerssprinter og 30-dagerssprinter. Her setter vi mål og visjon for de neste 90 dagene, og evaluerer forrige 90 dager og ser hvordan det gikk.
Det er derfor viktig at du printer ut 90-dagersplanen, for denne jobber vi med kontinuerlig.


Første uke av hver 90 dager setter vi opp vår 90 dagersplan i live-coachingen. Denne skal du navigere deg gjennom og sette opp med målene dine for de neste 90 dagene. Den er grunnlaget vårt for hvordan vi jobber de neste 90 dagene. Sørg for å alltid ha målene dine tydelige for deg. Neste 90 dager ser vi resultatene av det vi gjør denne 90-dagers periode.
Sørg for å alltid ha din lett tilgjengelig og oppdatert.

Coaching

Vi møtes 1-2 ganger i uken for coaching. Den første uken i hvert kvartal setter vi 90-dagersplanen. Coachingen bør være noe du prioriterer og setter i kalenderen, selv om det ikke er obligatorisk oppmøte.Månedlig Trening

Du får månedlig trening hvor vi går gjennom strategisk planlegging, salg og markedsføring, business-kunnskap, mental trening og struktur og prosesser. Vi har også gjennomgang av det nye som kommer.

Skap Din Drømmejobb

Skap Din Drømmejobb er for deg som vil ta businessen din til nye høyder, og som ønsker deg gründerfrihet. Kurset går gjennom steg for steg prosess, i tillegg til salgs– og markedsføringsdelen, noe av det viktigste.

Er du klar for å ta av?

Mentalt Sterk

Om du kun fokuserer på å lykkes med businessen, og glemmer å også gjøre en oppgradering av ditt eget mindset, så vil det være vanskelig å lykkes. Det å være mentalt sterk betyr å hele tiden trene tankesettet ditt på samme måte som du trener andre muskler. Det er ikke nødvendigvis lett, og det er ikke gjort over natta. Det betyr ikke at du ikke får utfordringer, men du øver deg på å møte de annerledes enn tidligere. Du må hele tiden jobbe med det. Og dette kurset gir deg verktøyene du trenger for å lykkes med akkurat det.

VENT... DET ER MER 

Skap Onlinekurs som Selger

Skap Onlinekurs som Selger, programmet som tar deg fra A til Å i hvordan du lager et onlinekurs og lanserer det med stor suksess. Du vil få oppskriften jeg selv har brukt for å lansere 4 produkter, som alle nådde 7-sifret salg - og jeg hjelper deg gjennom hele prosessen.

Teknisk Trening KAJABI

For mange stopper drømmen opp når man kommer til det tekniske og frykten for at "jeg er ikke teknisk - og det tekniske er så vanskelig". Det er ikke deg - vi gjør ting som vi ikke har gjort før enkelt. Og i denne modulen finner du steg for steg videoer hvordan du gjør det. Vi bruker og anbefaler Kajabi, men du kan og bruke andre systemer om du ønsker det.

Kajabi treningsvideoene viser hvordan du setter opp:

 • Webside, Opt-in, salgssider
 • Email-listebygging
 • Onlinekurs

Dette kan bli deg - la deg inspirere! 

Ofte spurte spørsmål:

Har du sjekket ut disse jentene?

Klikk her for å sjekke flere inspirerende gründere

 

Kan vi, kan du også! Bli med oss å skape en jobb som både gjør en forskjell, og tjener penger!

Lurer du på noe eller trenger hjelp til påmeldingen?

 

Skriv til meg i chatten nede til høyre eller send email til [email protected] - så hjelper vi deg.