GrunderUniversity & NMA (4 997kr/ for ett års medlemsskap)

4.997,00 NOK

* Få 40% rabatt om du kjøper medlemsskap for 12 måneder - du sparer over 3 600 kr!

På GrunderU & NMA får du hjelp og tilbakemeldinger av meg og hundrevis av andre nye powerfriends som er med i gjengen - så du kan lykkes raskere og enklere med din business.

  • Hver måned har vi nye LIVE treninger på markedsførings-strategier som funker - så du holder deg oppdatert og vet hvordan du gjør det.
  • Du får tilgang til GrunderU portalen med over 70 treningsvideoer. All kunnskapen du må ha for å markedsføre deg på nett på en plass
  • Du kan være med på våre LIVE eventer med stor rabatt. Kun til deg som er medlem, neste er 10-11 november i Oslo
  • Du lærer hvordan du når ut med din ekspertise så dine drømmekunder kommer til DEG
  • Jeg gir deg stegene, strategiene og verktøyene jeg selv bruker i min business
  • Rett og slett oppskriften som vil hjelpe deg å lykkes raskere og enklere med DIN business
  • For deg som driver med Network Marketing får du også med Network Marketing Akademiet portalen med skreddersydde treninger

Hør hva GrunderU-gjengen sier:

10-DOBLET SALGET PÅ 7 MÅNEDER! Det viktigste grepet jeg lærte av Gry var å jobbe fokusert, målrettet og med tidsfrister. Jeg fulgte systemet og tok action – og drømmen ble realitet.

- Astrid Trondsen - Lofoten Helhetsterapi

Verdt hver eneste krone! Så glad jeg hoppet på GrunderU så fort det åpnet for påmelding. Er virkelig verdt hver eneste krone! Jeg elsker GrundeU, tar action på det jeg lærer og ser fantastiske resultater hver gang. Siden jeg ble medlem har jeg blitt mer effektiv, jobber lurere, tjener mer og er generelt gladere og mer optimistisk. Tusen takk!

Stella Marie Tveter

Har jobbet med Gry i to år nå og har firedoblet inntekt på disse 2 årene. Før var jeg en ansatt, nå har jeg 4 ansatte og ytterligere 10 ekstrahjelpere. Jeg har fått to internasjonale kontrakter og businessen tar virkelig AV etter jeg begynte å jobbe med Gry og ble med på GrunderU for ett år siden. Gry, du rocker!

Line Østerhagen

Jeg har funnet min vei! Det er fantastisk kunnskap på GrunderUniversity som har gitt meg lykke og motivasjon i hverdagen. Jeg er så glad for at jeg valgte å bli med på GU!

Lill-Tone Strand

Tusen takk Gry og ditt Team! Dere og GrunderU har guidet meg og hjulpet meg fra gründer-drømmen til å faktisk VÆRE en! Har lært så mye og er så takknemlig for alle dere andre som er med i gruppa som gir meg motivasjon og mot.

Camilla Eriksson

Anbefaler GrunderU og Gry på det varmeste! Gjennom GU har jeg fått masse ny læring, lært å ta ACTION og sette mine drømmer ut i virkelighet! Som medlem får du tilgang til verktøy og treninger du ikke en gang visste at du trengte, men som du bare MÅ ha for å "ta av" med din business.

Monica Rommetveit

GU har vore enormt viktig for meg i min prosess. Eg har sluppe unna maaaange timar saman med Google og heller fått mange lærerike timar saman med likesinna, og fått ausa av Gry sin enorme kunnskap. GU er verkeleg eit Universitet eller eit GrunderUnivers.

Linda Fosse

Siden jeg meldte meg på GrunderUniversity har vår business økt omsetning med 400% over 4 måneder takket være Gry og GrunderU!

Thea Helene D. Danielsen

Kontoinformasjon

Trenger du hjelp? Send en e-post til support

Fortsett

Ekstra kontaktinformasjon

Fortsett

Kontakt:

Betaling
Betaling
Visa Mastercard Discover Americanexpress Default Ny
PayPal

Fortsett

Fullfør