Pris for 2-dagers eventen: 4495 kr

MINIKURS: BYGG din SELVTILLIT

For deg som vil tørre mer, ta mer action, leve utenfor komfortsona din.

Få enda mer tro på deg selv som menneske, slik at du kan by enda mer på deg selv, gjøre en større forskjell, bli hørt og få mer MAGI inn i livet ditt.

FÅ Bygg din SELVTILLIT til 65% rabatt

Klikk på "JA" under så får du kurset til kun kr 697 (normal pris: kr 1997)

NB - dette tilbudet er KUN NÅ

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn
Vxt1rgtnq7ckhniqxp9m screen shot 2017 04 08 at 20.16.02

DinBesteVersjon LIVE 27-28 april 2019

Bli med på den råeste 2-dagers eventen ever!

(Er du GrunderU medlem?  Legg inn rabattkoden din og sjekk at du får rabattprisen før du fullfører bestillingen).

NÅR er eventen? Lør-Søn 27-28 april 2019. 

Hold av lørdagskvelden også for å connecte med nye powerfriends.  

Hvor: I Oslo, Doga på Grunerløkka 

Pris: 4 495 kr

NB -  Rabatt-billetten kan ikke overdras. Det gis ikke refusjon eller ny billett til en framtidig event om du blir forhindret fra å komme. 

Noen av de rå damene som kommer på eventer igjen og igjen

Kommer igjen neste år også Din energi er rå! Du gir av deg selv gjennom HELE dagen!! Jeg digger at du trekker frem eksempler fra livet ditt! ;) Det får meg også til å føle meg menneskelig, og tenke at; ja nei, da er det ikke så farlig å snakke om det heller nei! :) Sist men ikke minst; vi gründere kan bygge nettverk ved å møtes både faglig og sosialt etterpå! :) Utrolig viktig!! Kan sparre med flere da.

Ann Elin Mebust

Verdt hver en krone!!! Etter en dag med workshop med Gry får jeg masse ny energi til å brette opp armene og jobbe fokusert mot målene mine. Lærer nytt i bøtter og spann. Nye bekjentskaper og andre overraskelser gjør dagen komplett og vel verdt hver en krone!!

Line-Therese Røstad

Det å oppleve Grys herlige energi og direkte engasjement LIVE, er noe du ikke bør gå glipp av. Om du vil ha påfyll av nyttig læring, mye latter og flotte, likesinnede mennesker, anbefaler jeg å investere i neste workshop. Gleder meg såååå mye til neste gang!!

Silje Tangen

Workshoppene med Gry er faktisk så bra at jeg frivillig sto opp 04.15 en søndagsmorgen for å nå fly fra Bodø til Oslo, noen få timer etter jeg hadde konsert med koret mitt og påfølgende premierefest til 01.00 natt til søndag. Fordi jeg MÅTTE ha det med meg og lære mer om å markedsføre seg i sosiale media. Jeg kom faktisk noen timer for sent og fikk bare med meg halvparten, men det var så verdt det!

Monica Rommetveit

Ekstatisk gjennom hele greia 😀 Kurs med Gry er en vitamin-innsprøyting, gledesstund og blodig alvor på en gang! Du får med på kjøpet pågangsmot, nettverk og inspirasjon – helt perfekt for gründere

Synne Aarbø

Dama rocker og anbefales varmt! Workshopen til Gry ville jeg ikke gått glipp av, fordi hun har en vanvittig energi, er en svært inspirerende formidler og er utrolig kunnskapsrik når det kommer til markedsføring og grunderskap. Jeg trenger noen som tør å gi meg et ærlig og tydelig spark bak når det trengs - og det klarer Gry.

Bente Barane