ER MASTERMIND FOR DEG?

Legg inn emailen så sender jeg deg mer info når det er klart, helt uforpliktende. Opptak for MasterMind 2022 er i november.

      

👉🏻 JA, SETT PÅ MEG PÅ VENTELISTE FOR MER INFO

 

For gründere som vil ha resultater raskere - enklere - smartere

Deler med deg:

  1. Hva er en Mastermind og hvordan kan det hjelpe deg?
  2. Hvem er i en Mastermind, og hvilke resultater kan du forvente
  3. Hva får du og hvor mye må du investere for å få resultater?

 

Mastermind tok meg fra NAV til å få hjelpe tusenvis  

Jeg startet for meg selv rett før finanskrisen i 2009 og endte opp blakk, uten kunder og på NAV etter mindre enn 12 måneder.  Den feilen gjør jeg ikke igjen.

Jeg bestemte meg for å investere i å lære av de som hadde lykkes før meg, og selv om lommeboken var tom så bestemte jeg meg for å finne en løsning.  Så jeg solgte bilen, klær og til og med Gameboy-en til Jacob og investerte i min første MasterMind, med Marie Forleo. Dette var i 2011 og siden har jeg årlig investert mange hundre-tusener i å være med i Masterminds med Brendon Burchard, Jeff Walker, Alie Brown og Stu McLaren.

Hvorfor? Fordi jeg skjønte raskt at Mastermind er det smarteste man gjør om man vil bygge en business og markedsføre seg på nett. Å investere i ny kunnskap og få hjelp av de de beste i markedet har vært avgjørende for min suksess.  Min største læremester, Brendon Burchard, har vært min mentor og venn siden 2014 da jeg først ble med i hans Mastermind, og jeg har investert million-beløp i å få lære seg «best practice» strategier og markedsføring som fungerer og tiltrekker seg kunder på nett. For meg er det et must, rent personlig å være en del av en slik gruppe som hjelper og løfter hverandre, og økonomisk har det vært GULL. Jeg har fått igjen 10-gangen på investeringen, i tillegg til at flere av mine beste venner i dag kommer fra en Mastermind.

Siden jeg investerte i min første Mastermind har jeg vært mentor for og hjulpet over 7000 kunder gjøre en forskjell for andre ved å dele deres kunnskap og produkt på nett.

Om du er ambisiøs og er klar for å satse, om du vil markedsføre deg og dine produkter på nett og ha en business hvor du har frihet til å jobbe fra hvor du vil vil, og når du vil – så er MasterMind snarveien til raskere resultater.

Få med deg videoen hvor jeg deler konkret hva som kreves for å få resultater fra å være med i MasterMind 2021, så du kan få klarhet om dette er akkurat det du trenger for å ta det neste steget for deg og din business.

Vi ses, Gry : )

👉🏻 JA, SETT PÅ MEG PÅ VENTELISTE FOR MER INFO